Behandling med filler kan hjælpe dig til at få fyldigere læber, slippe af med rynker eller fremhæve dine kindben. Yderligere kan det også anvendes mange andre steder i ansigtet så det bliver mere fyldigt.

Det er bl.a. velegnet til behandling af de statiske rynker, fyldiggørelse af læberne og fremhævelse af kindben. De statiske rynker opstår med alderen da indholdet af bl.a. hyaluronsyre i huden reduceres og huden derved blivere slappere og tyndere.  Filler er en gel bestående af vand og hyaluronsyre. Hyaluronsyre fremkommer som nævnt naturligt i vores hud. Ved at injicere filler i huden kan man udfylde rynker samt forfine ansigtets linjer og konturer. Denne behandling er især velegnet til rynker og linjer i nederste del af ansigtet. Endelig kan filler også bruges til at markere eller forstørre læberne. Behandlingen er IKKE permanent

Følgende rynker/områder er velegnet til denne type behandling.

  • a) Rynker mellem næse og mund (nasolabialfuren)
  • b) Rynker over munden (rygerrynker)
  • c) Smilerynker
  • d) Kindben
  • e) Læberne

Der findes flere fillers. De adskiller sig fra hinanden ved deres fortykningsgrad. De mest tyktflydende fillers bruges til at give volume og bruges især til kindbenene og de mindre viskøse bruges eksempelvis til at udglatte rygerrynker eller nasolabialfuren.

Filler-behandling hos Contour foretages af en læge, som injicerer en mængde filler med en tynd nål i det ønskede område eller rynke. Selve behandlingen tager ca. 10 minutter. Effekten af behandlingen ses straks og aftager spontant efter ca 6 måneder. Herefter kan man gentage behandlingen.

De hyppigste bivirkninger er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstikstedet. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af 2-3 dage. Vi behandler ikke gravide, ammende og personer som har allergi overfor filler eller nogen af indholdsstofferne i gelen.

Det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen at man skal til en forundersøgelse hos en speciallæge inden man kan behandles med filler. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til behandlingen kan foretages.

Book din tid til forundersøgelse allerede idag

 

Book online nu 
 

 

eller  71990464.