Filler er en af tidens mest brugte metoder til at opnå smukke, fyldige læber og gør det samtidig muligt at vinke farvel til dybe rynker og træt hud. Selvom det lyder som ønsketænkning, så er filler ikke permanent, og det vil derfor aftage med tiden. Men hvor længe skal man regne med, at filler holder? Resultaternes varighed er meget forskellige, og det afhænger både af patient, men også af hvilken type behandling der helt præcist er blevet foretaget. Dog lyder en tommelfingerregel, at dine resultater vil aftage efter cirka 6 måneder, og at du skal være opmærksom på, at resultatet fra din første behandling ofte vil holde en smule kortere end de efterfølgende.

Hvad er filler?

Det kan være meget rart at vide lidt om, hvad filler helt præcist er og drejer sig om, så vi er kommet dig i forkøbet med en lille, kort introduktion til, hvad filler er for en størrelse. Filler er stoffer, der kan anvendes, hvis man ønsker at løfte en rynke eller give mere fylde til områder i ansigtet. Filler er en gel, der består af vand og hyaluronsyre, som forekommer naturligt i vores hud, men som reduceres med alderen og efterlader huden både tyndere og mere slap. Ved netop at injicere filler i huden kan rynker udfyldes, og ansigtets linjer kan forfines. Filler kan også injiceres i læberne for at give mere fylde.

Flere typer af filler

Der findes flere typer af fillers, og de anvendes til forskellige formål. Det afgørende er deres grad af fortykning, og her anvendes det tyndtflydende til at udglatte rynker, mens det mere tyktflydende giver fylde og volumen, og derfor ofte anvendes til kindben og læber.

Vi står klar til at hjælpe

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi hos Contour kan tilbyde dig, eller har du en masse spørgsmål, som du mangler et svar på? Så skal du ikke tøve med at kontakte os, for vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig i mål med dine ønsker. Vi sørger for, at du er i trygge hænder fra start til slut, og at du får en sikker og professionel behandling, kun udført af de dygtigste inden for faget.