Hos Contourklinikken er målet med alle vores behandlinger, at du opnår mere livskvalitet. Klik på den behandling, som du ønsker at læse mere om.

Emsculpt

Emsculp- behandlingen er utrolig effektiv, når det handler om at tabe sig og opbygge muskler på samme tid, uden brug af kirurgi. Ved at bruge høj-intensitets elektromagnetisk energi (HIFEM) trækker musklerne sig sammen i de behandlede områder. EmSculpt aktiverer derved mange flere muskelfibre, end det er muligt ved normal træning. Det er veldokumenteret, at man kan opnå op til 15 % flere muskler i maven og ballerne. Foruden at få en mere tonet og stærkere krop taber man sig også ved behandlingen, da aktiviteten i muskelfibrene øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder.

Læs om EmSculpt-behandlinger hos Contourklinikken her

Botox / Vistabel

Botox (Botolinum toksin) kan give dig et mere friskt udseende, hvor du får volumen tilbage i ansigtet. Vi bruger Botox Visatabel til at behandle de mimiske rynker dvs. rynker som kommer af muskelsammentrækninger i ansigtet. Det er rynker i panden, ved øjnene, mellem brynene osv., altså i den øvre del af ansigtet. Botox Visatabel virker ved at hæmme de små muskler i ansigtet, der er skyld i at huden rynker, når musklerne trækker sig sammen. Behandling med botox er ikke permanent.

Læs om botox-behandlinger hos Contourklinikken her

Filler

Filler er velegnet til behandling af rynker og linjer, særligt i den nederste del af ansigtet. Filler består af vand og hyaluron. Hyaluron fremkommer naturligt i vores hud. Ved at injicere hyaluron i huden kan man udfylde rynker samt forfine ansigtets linjer og konturer. Endelig kan filler også bruges til at markere eller forstørre læberne. Se mere om fillers i læberne. Behandling med filler er ikke permanent.

Læs om filler-behandlinger hos Contourklinikken her

Rynkebehandling

Både bekymringsrynker og smilerynker opstår naturligt med alderen. Rynker kan være smukke og give ansigtet karakter, men de kan også få dig til at se ældre ud, end du føler dig. Vores uddannede læger har mange års erfaring med både botox- og filler-behandlinger, der kan give dig et mindre anspændt og yngre udseende.

Læs mere om behandling af bekymringsrynker eller behandling af smilerynker her

Øjenlågsoperation

Døjer du med tunge eller hængende øjenlåg, et træt udseende omkring øjnene eller et indsnævret synsfelt og sviende øjne, så er en øjenlågsoperation måske løsningen. Ved hjælp af en øjenlågsoperation kan overskydende hud og fedtposer fjernes, hvilket giver et mere friskt udseende. Inden en evt. øjenlågsoperation kommer du ind til en forundersøgelse hos vores speciallæge i øjensygdomme. Sammen finder i den helt rigtige behandling til dig og lægger en plan for dit forløb.

Læs mere om øjenlågsoperationer hos Contourklinikken her