Botox/Vistabel

Botox (Botolinum toksin) er velegnet til at behandle de mimiske rynker. Det vil sige rynker, som fremkommer på grund af muskelsammentrækninger. Botox virker ved at hæmme de små muskler i ansigtet, der er skyld i at huden ovenover  rynker, når musklerne trækker sig sammen. Botox bruges specielt i øvre del af ansigtet. Behandling med botox er IKKE permanent. Læs mere her om botox.

Filler

Our partners:
essay writers

Filler er velegnet til behandling af de statiske rynker. Filler består af vand og hyaluron. Hyaluron fremkommer naturligt i vores hud. Ved at injicere hyaluron i huden kan man udfylde rynker samt forfine ansigtets linjer og konturer. Filler er især velegnet til rynker og linjer i nederste del af ansigtet. Endelig kan filler også bruges til at markere eller forstørre læberne. Behandling med filler er IKKE permanent. Læs mere her om ikke permanente fillers.

Laserbehandling

Laser eller IPL (intenst pulserende lys) er idag den mest sikre og effektive måde til at opnå permanent hårfjerning.  Behandling med laser fjerner hårene og giver samtidig en varig  ødelæggelse af hårsækkende, så man på længere sigt opnår permanent hårreduktion. Ved laser sender man kortvarigt en lysimpuls  gennem huden som opvarmer hårsækkene til ca. 70 grader, hvorved hårsækkene  brænder og dør.  Hårfjerning med laser er en skånsom metode, da huden omkring hårsækkenne ikke bliver opvarmet. Læs mere her om permanet hårfjerning med laser.

Laser er også velegnet til at behandle karsprængninger. Karsprængninger kan vise sig som tydelige enkeltstående kar eller et net af blodkar, der ligner et edderkoppenet. Disse defekte blodkar kan ses overalt på kroppen, men ses hyppigst omkring næsen, kinderne eller på benene. Læs mere her om laserbehandling af karsprængninger.