Går du med en drøm om at få behandlet dine rynker i panden eller ved øjnene, så din hud igen ser ung og frisk ud? Og ønsker du at det sker på en botoxklinik, hvor du er i trygge hænder hos højtuddannede behandlere? Så er Contourklinikken det helt rigtige sted at besøge.

Vi sørger for professionel botox i København til gode priser. Så kontakt os, hvis du er ked af bekymringsrynkerne mellem øjenbrynene eller linjerne omkring øjnene. Vi hjælper dig til at opnå mere livskvalitet. Alt sammen på vores botox klinik i København, som du nemt kan komme til og fra. Vi guider dig fra start til slut, og du er garanteret et godt resultat hver gang.

Læs om vores forskellige botox-behandlinger herunder og book tid til en forundersøgelse i dag

Botox i København

Få et friskere look og mere livskvalitet med botox

Når vi griner, græder eller bekymrer os, så trækker musklerne i ansigtet sig sammen. Med alderen kan det ses i ansigtet og hedder mimiske rynker. Behandlingen med botox er effektiv til at komme de mimiske rynker til livs, som sidder i den øvre del af ansigtet. For selvom rynker kan være smukke oplever mange, at alt for tydelige rynker påvirker ens livskvalitet negativt - det gør de, når de får dig til at se ældre ud, end du føler dig.

Botox er særligt godt til at behandle:
    • a) Bekymringsrynker (glabella) som er rynker mellem øjenbrynene
    • b) Panderynker
    • c) Rynker omkring øjnene (kragetæer)

Sådan virker botox

En behandling med botox hos Contourklinikken foretages af en læge med en bred viden og erfaring. Lægen injicerer en lille mængde botox i den rynke, der skal behandles. Botox virker ved at hæmme de små muskler i ansigtet, der er skyld i, at huden rynker, når musklerne trækker sig sammen. Selve behandlingen tager ca. 10 minutter.

Du vil tydeligt kunne se en effekt af behandlingen efter 3-8 dage som aftager efter ca. 3-6 måneder. Behandling med botox er altså ikke permanent og skal gentages for et vedvarende resultat. Hvis resultatet af behandlingen ikke er optimalt, tilbyder vi en “touch up” behandling 14 dage efter den første behandling. 

Mulige bivirkninger ved behandlingen

De hyppigste bivirkninger ved behandlingen er rødme og hævelse omkring indstiksstedet, som aftager i løbet få timer. Herudover kan der forekomme forbigående hovedpine og influenzalignende symptomer. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du oplever nogle gener efter behandlingen og har brug for vejledning.

Lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten

Hos Contour tilbyder vi priser på botox som er konkurrencedygtige, fordi vi mener, at alle bør have muligheden for at bevare et ungdommeligt udseende så længe som muligt.

Udover vores fordelagtige faste priser på botox, kan du også nyde godt af vores tilbud, der løbende vil blive vist på forsiden og i forbindelse med de forskellige behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores botoxbehandlinger.

Book din tid til forundersøgelse allerede i dag

 
Book online nu 
   

eller  71990464.