Få større læber hos os

Er du utilfreds med størrelsen på dine læber?
Hos Contourklinikken i København hjælper vi dig med at få større læber, så du opnår den ønskede størrelse og form.

Vi er en lægebaseret skønhedsklinik med fokus på at hjælpe dig med at blive tilfreds med dit ansigtsudtryk. Du får en faglig kompetent behandling og vejledning igennem hele forløbet.

Botox for reducering af læberynker

Har du mange eller dybe rynker omkring læberne, kan vi reducere dem med en botoxbehandling.

I samarbejde med vores læger beslutter du dig for, hvor meget eller hvor lidt botox, der er passende til dig, for at du kan nå frem til dit ønskede resultat. Dette afhænger af, hvilket udtryk du ønsker i dit ansigt.

Vi forsøger dog altid at skabe en naturlig forandring, så dit personlige udtryk ikke ændrer sig.

Sådan foregår behandlingen

Hvis du ønsker større læber, kan du kontakte os og få en gratis konsultation, inden du beslutter dig for en behandling. Her snakker du med en af vores læger om, hvilket resultat du ønsker, og du godkendes til behandlingen.

Det er vigtigt at understrege, at botox ikke anvendes i læberne, men at det bruges i læbekanten for at løfte læben eller for at fjerne rynker omkring læberne. Botox behandlingen er i dette tilfælde med til at justere formen på dine læber.

Hvis du i stedet ønsker en behandling, der giver dig større og mere fyldige læber, anvendes fillers i læberne. Disse fillers forsvinder efter mellem seks og tolv måneder, hvorefter du skal have en ny behandling.

Det koster en læbebehandling

Prisen på en behandling i og omkring læberne varierer, alt efter om du ønsker botox omkring læberne eller fillers i læberne. Derudover stiger prisen sammen med mængden af filler.

Prisen på fillers i læberne ligger mellem 1900 kr. og 4500 kr. Læs mere om fillers i læberne her. 

Kontakt os for rådgivning

Ønsker du en behandling eller en konsultation, så kan du altid kontakte os ved at ringe på telefon 70 88 46 96 eller ved at skrive til mail info@contourklinikken.dk. Du kan også bestille en tid på vores hjemmeside. Vi sidder klar til at rådgive dig.