Botoxbehandling til at mindske panderynker

På Contourklinikken i København tilbyder vi blandt andet botoxbehandling af panderynker.

Panderynker er de horisontale linjer, som dukker op hos mange i panden, når de hæver øjenbrynene. Disse rynker kan give dig et lidt træt udtryk i ansigtet og gøre, at du let kommer til at se stresset ud.

Efter en behandling med botox i din pande, vil du se mere frisk og oplagt ud, ligesom din hud vil se renere ud.

Dette kan vi tilbyde dig

Vores klinik består udelukkende af fagligt kompetente medarbejdere, der alle har en specialuddannelse inden for kosmetiske behandlinger. Du er derfor i helt sikre hænder under dit behandlingsforløb.
Når du kommer ind til en konsultation vurderer lægen, hvilken behandling der er bedst egnet til dig og dit ansigt. Efterfølgende aftaler vi sammen med dig en tid 48 timer efter samtalen.

Botox i panden holder i tre til seks måneder, hvorefter du skal have en genopfyldning. Med tiden vil behandlingen dog holde længere. Behandlingen skræddersys efter dit behov og dit ansigt, så du er sikker på at opnå det ønskede resultat. Nogle ønsker blot en reducering af rynkerne, mens andre gerne vil have dem helt væk.

Vores mål er at skabe en naturlig forandring i overensstemmelse med dine ønsker, så du bevarer dit personlige udtryk.

Priser på behandlinger af panderynker

Vælger du at blive behandlet hos os, får du altid en gratis forundersøgelse, hvor lægen undersøger dig for at godkende behandlingen. Her har du også mulighed for at fortælle, præcis hvad du ønsker at få ud af botox i panden.

Du kan vælge imellem at få lavet botox i ét, to eller tre områder af panden ad gangen.

Slip af med rynker, der har sat sig fast

Med botox i panden kan du slippe af med de panderynker, der med tiden har sat sig fast. På den måde kommer din hud til at se mere afslappet og ren ud, hvilket gør, at du fremstår mere frisk og oplagt. 

Med en behandling hos os sørger vi for, at du bevarer din personlighed i dit udtryk, men at din hud samtidig kommer til at se mere ung ud. Når din hud først er faldet til ro efter behandlingen, er resultatet, at du føler dig mere tilpas ved dig selv.

Kontakt os ved spørgsmål

Har du panderynker, som du gerne vil af med, så kan du altid kontakte os på telefonnummer 70 88 46 96 eller på mail info@contourklinikken.dk. Du kan også booke en tid på vores hjemmeside for at få din første konsultation.