Hvis du går med tanken om at få fyldigere læber, eller at få fremhævet dine kindben, så er det os, du skal rådføre dig hos. Vi tilbyder behandling med filler i København, og med vores filler behandlinger foretaget af en læge, med ekspertise inden for området, vil du få det resultat, du altid har drømt om. Derudover er vores filler behandlinger sat til konkurrencedygtige priser, og du finder derfor ofte gode tilbud på filler hos os. Hos Contour er vi specialister inden for vores fagområder, og vi rådgiver dig fra start til slut. Samtidig er vi centralt placeret, så du let kan besøge os, når du skal have lavet filler i København. Hos Contour er det dine behov, der er i fokus, og vi brænder for at rådgive og vejlede dig med udgangspunkt i vores høje faglighed. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og du vil altid få en både professionel og imødekommende behandling hos os.

En kompetent filler behandling i trygge hænder

En behandling med filler kan hjælpe dig til at få fyldigere læber, slippe af med rynker eller fremhæve dine kindben. Yderligere kan det også anvendes mange andre steder i ansigtet så det bliver mere fyldigt. Det er bl.a. velegnet til behandling af de statiske rynker, fyldigere læber og fremhævelse af kindben. De statiske rynker opstår med alderen, da indholdet af bl.a. hyaluronsyre i huden reduceres, og huden bliver derved slappere og tyndere. Filler er en gel bestående af vand og hyaluronsyre. Hyaluronsyre fremkommer som nævnt naturligt i vores hud. Ved at injicere filler i huden kan man udfylde rynker samt forfine ansigtets linjer og konturer.
Følgende rynker/områder er velegnet til denne type behandling.
  • a) Rynker mellem næse og mund (nasolabialfuren)
  • b) Rynker over munden (rygerrynker)
  • c) Smilerynker
  • d) Kindben
  • e) Læberne
Der findes flere fillers, der anvendes alt afhængig af den pågældende filler behandling. De adskiller sig fra hinanden ved deres grad af fortykning. De mest tyktflydende fillers bruges til at give volumen og bruges især til kindbenene, og de mindre viskøse bruges eksempelvis til at udglatte rygerynker eller nasolabialfuren. Filler behandling hos Contour foretages af en læge, som injicerer en mængde filler med en tynd nål i det ønskede område eller rynke. Selve behandlingen tager ca. 10 minutter. Effekten af behandlingen ses straks og aftager spontant efter ca. 6 måneder. Herefter kan man gentage behandlingen. De hyppigste bivirkninger er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af 2-3 dage. Vi behandler ikke gravide, ammende og personer, der har allergi overfor filler eller nogen af indholdsstofferne i gelen. Det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen, at man skal til en forundersøgelse hos en speciallæge, inden man kan behandles med filler. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til behandlingen kan foretages.
Det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen at man skal til en forundersøgelse hos en speciallæge inden man kan behandles med filler. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til behandlingen kan foretages.

Book din tid til forundersøgelse allerede idag

 
Book online nu 
   

eller  71990464.