Går du med tanker om at få fyldigere læber? Måske vil du gerne slippe af med smilerynkerne eller at få fremhævet dine kindben? Så er det Contourklinikken, du skal rådføre dig hos. Vi tilbyder en effektiv behandling med filler i København, hvor du er i trygge hænder under hele forløbet. Hos Contour er vi specialister i fillerbehandlinger, og alle vores behandlinger bliver foretaget af en læge og sygeplejersker med stor ekspertise inden for området. Du vil derfor få det resultat, du altid har drømt om.

Det er vigtigt for os, at så mange mennesker som muligt, får netop det udseende, de ønsker. Derfor er vores priser lave, og ofte finder du gode tilbud på filler hos os. Så er vi centralt placeret, så du let kan besøge os, når du skal have lavet filler i København.

Læs mere om de forskellige behandlinger herunder og book tid til en forundersøgelse i dag.

Hos Contour er det dine behov, der er i fokus, og vi brænder for at rådgive og vejlede dig med udgangspunkt i vores høje faglighed. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og du vil altid få en både professionel og imødekommende behandling hos os.

Filler i København

Få et friskere look og mere livskvalitet med en fillerbehandling

En behandling med filler er en veldokumenteret metode, som reducerer rynker og linjer, fremhæver konturerne i ansigtet og giver ny volumen. Med filler er det også muligt at få flotte og fyldige læber. Filler er særlig velegnet til at behandle de statiske rynker, også kaldet aldersrynkerne. De opstår naturligt, fordi man med alderen bl.a. producerer mindre hyaluronsyre, som er stof der forekommer naturligt i huden og giver den volumen og stuktur. Når underhuden mister volumen, begynder huden at blive slappere og tyndere. Filler er en gel bestående af vand og hyaluronsyre. Ved at injicere filler i huden kan man udfylde rynker samt forfine ansigtets linjer og konturer.
Følgende rynker/områder er velegnet til denne type behandling.
  • a) Rynker mellem næse og mund (nasolabialfuren)
  • b) Rynker over munden (rygerrynker)
  • c) Smilerynker
  • d) Kindben
  • e) Læberne

Sådan foregår behandlingen

Der findes flere typer af fillers. Hvilken en der anvendes, afhænger af den pågældende behandling. De mest tyktflydende fillers bruges til at give ansigtet volumen og bruges især i kindbenene. De mindre tyktflydende fillers bruges til at udglatte rygerrynker eller furer og rynker ved næse og mund.

Behandlingen med filler hos Contour foretages af en læge, som injicerer en mængde filler med en tynd nål i det ønskede område eller rynke. Selve behandlingen tager ca. 10 minutter. Effekten af behandlingen ses straks og aftager spontant efter ca. 6 måneder. Herefter kan man gentage behandlingen.

Mulige bivirkninger ved behandlingen

De hyppigste bivirkninger er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet. Bivirkningerne forsvinder i løbet af 2-3 dage. Vi behandler ikke gravide, ammende og personer, der har allergi overfor filler eller nogen af indholdsstofferne i gelen.
Det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen, at man skal til en forundersøgelse hos en speciallæge, inden man kan behandles med filler. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til behandlingen kan foretages.

Book din tid til forundersøgelse allerede i dag

 
Book online nu 
   

eller  71990464.