Få et harmonisk ansigt med en ikke-permanent filler behandling af din hage

Størrelsen på din hage har stor betydning for hele dit ansigt og dets proportioner. Hvis du ønsker mere harmoni i dit ansigt, kan det være, at en ikke permanent-filler behandling af din hage er løsningen.

Hos Contour har vi stor erfaring med filler behandlinger af hagen. Vi kan blandt andet hjælpe med at reducere en dyb kløften i hagen, og fjerne den utilfreds med ansigtet som helhed, som mange føler. Man vil også kunne tilføre noget mere feminint eller maskulint til ansigtet ved at gøre hagen enten smallere eller bredere.

Inden behandlingen laves en grundig forundersøgelse, hvor vi i samarbejde med dig vurderer, hvorvidt du er egnet til behandling. Vi analyserer både hud og hudtype samt symmetri og æstetikken. Ud fra en lægefaglig vurdering taler vi om, hvilke resultater du kan forvente efter behandlingen, samt hvor lang tid behandlingen cirka vil holde.

Selve behandlingen og fordelene ved at vælge en  filler behandling i hagen

Behandlingen foregår ved med en tynd nål at injicere Jyvederm ind i det øverste lag af huden de ønskede steder. Alt efter behandlingens omfang og karakter kan antallet af stik variere, men behandlingen er altid hurtigt oversået, og resultatet kan ses med det samme.

Der er mange fordele ved at vælge at få en ikke-permanent filler behandling af hagen fremfor et omfattende kirurgisk indgreb. Fordelene er:

Få gjort noget ved utilfredsheden og book tid til en gratis forundersøgelse allerede i dag

Hvis du går rundt med en dybere utilfredshed med dit ansigt på grund af din hage, er det på tide at få gjort noget ved det. Lad os hjælpe dig til at få et harmonisk udtryk, du er tilfreds med. Vi står klar til at rådgive dig ud fra dine ønsker og behov kombineret med vores ekspertise og faglighed på området. Hos os er du altid i trygge hænder.

Kontakt os på tlf.: 79 88 16 40 eller send en mail på info@contourklinikken.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Alternativt kan du booke en tid gennem vores hjemmeside.