Få ungdommeligheden tilbage med fillers i kindbenene

Hvad end du ønsker flotte markerede kindben eller få fylden tilbage i kinderne, som du har mistet med alderen, kan ikke-permanent filler være løsningen. Hos Contour har vi erfaring med filler behandlinger af kindben, og vi kan blandt andet hjælpe dig med at få dine ungdommelige æblekinder tilbage.

Vi tilbyder tæt på smertefri behandling af altid højeste kvalitet, hvor du vil få et æstetisk og naturligt harmonisk udseende, der er symmetrisk i forhold til dine øvrige ansigtstræk.

Naturligt og varigt resultat i op til 18 måneder

Hos Contour bruger vi ikke-permanent filler fra Juvederm, som er særlig velegnet til området omkring kindbenene.

Effekten aftager over tid, da kroppen langsomt absorberer det naturlige stof, som Juvederm netop består af. Helt præcist, hvor lang tid det tager for resultatet at forsvinde, vil variere fra person til person, men der vil typisk gå mellem 6 og 18 måneder, hvorefter man så kan gentage behandlingen.

Selve behandlingen med filler i kindbenene

Inden selve behandlingen laves der altid en grundig forundersøgelse, så vi sikrer at opnå det bedst mulige resultat. Her foretager vi en grundig og lægefaglig vurdering, hvor vi kigger nærmere på, hvilke resultater du kan forvente samt hvor lang tid behandlingen vil holde.

Vurderingen foretages af læger, der er godkendt af sundhedsstyrelsen til at udføre behandlingen, og er dermed din garanti for en sikker behandling af høj kvalitet. Forundersøgelsen skal altid foregå mindst 48 før selve behandlingen.

Antallet af stik varierer alt efter omfang, men behandlingen er hurtigt overstået, og effekten vil være synlig umiddelbart efter. Der kan forekomme mindre bivirkninger i form af hævelse og rødme, men det vil i langt de fleste tilfælde forsvinde inden for meget få dage og kan dækkes med et let lag makeup.

Fordele ved ikke-permanente filler 

Book en tid til en gratis forundersøgelse

Lad os hjælpe dig med at få et naturligt, smukt og æstetisk udtryk med fillers i kindbenene. Vi står altid klar til at rådgive dig ud fra dine specifikke ønsker i kombination med vores ekspertise og faglighed på området. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 79 88 16 40 eller send en mail på info@contourklinikken.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Alternativt kan du booke en tid gennem vores hjemmeside.