Ønsker du større og mere fyldige læber?
Hos Contour har vi stor erfaring i at behandle læber med filler. Det giver et flottere smil. Man opnår fyldigere og smukkere læber samt et yngre udseende. Læberne kan enten fremhæves ved at injicere filler langs læbekanten eller forstørres ved at injicere filleren dybere ind i læben.

Fordelene ved ikke-permanente fillers er:

1) Der kan laves flotte resultater i ansigtet uden brug af kirurgi.

2) Behandlingen er skånsom.

3) behandlingen er ikke-permanent, så den kan fortrydes senere.

4) Behandlingen er nem og hurtig.

5) Behandlingen er umiddelbar, og du kan hurtig vende tilbage til vanlige gøremål bagefter.

Behandling
Behandlingen tager omkring 10 minutter. Effekten af behandlingen ses straks og aftager spontant efter ca. 6 måneder. Herefter kan man gentage behandlingen. De hyppigste bivirkninger ved ikke-permanente fillers er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet, hvilket forsvinder i løbet af 2-3 dage.

Vi anvender fillers fra Belotero, som er kendt for at have de mest sikre fillers på markedet. Fillers fra Belotero er den nyeste generation af fillers og består af samme type hyaluronsyre, som findes naturligt i vores bindevæv. Når filleren injiceres i bindevævet bliver hyaluronsyren integreret med det omgivende væv og giver læberne mere fylde. Da der løbende sker en udskiftning af hyaluronsyre i huden, vil den overskydende hyaluronsyre efterhånden blive nedbrudt og effekten af filleren vil derfor aftage.

Uddannet personale
Alle behandlinger med filler udføres af uddannede læger med flere års ekspertise i kosmetiske behandlinger. Derudover er vores læger godkendte af sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med filler. Det er din garanti for en sikker behandling.

Anbefalinger

Omar er så dygtig og professionel.

Ina
Jeg føler mig altid tryg. De er alle så søde, Imødekommende og som sagt professionelle. Resultatet er hver gang så smukt og naturligt. Jeg kan kun anbefale klinikken. Jeg får lavet læber og en smule botox i panden.

Pas på ... contourklinikken er dybt vanedannende..

Nida
Pas på ... contourklinikken er dybt vanedannende.. Med deres skønne og dygtige behandlere. Anbefalder varmt dette sted. Ikke nok med det er så hyggeligt at være der, er resultaterne også i top. Just love it.

Intet at klage over.

Jennie
Intet at klage over. Alle er professionelle og meget søde, samt har humor.
Kommer helt sikkert tilbage!

Fantastisk!

Sabrina
Fantastisk service og behandling

Dejligt sted,med super dygtige behandlere 🙂

Julija
Dejligt sted,med super dygtige behandlere der har forstand på det de laver

Super flot resultat!

Cecilie
Super flot resultat!
Kunne ikke være mere lykkelig for mine nye læber.
Jeg kommer helt sikkert igen meget snart !

Det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen at man skal til en forundersøgelse hos en speciallæge inden man kan behandles med filler. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til behandlingen kan foretages.

Book din tid til forundersøgelse allerede idag

 

Book online nu 
 

 

eller  71990464.