Ønsker du større og mere fyldige læber?

Hos Contour har vi stor erfaring i at behandle læber med filler. Det giver et flottere smil. Man opnår fyldigere og smukkere læber samt et yngre udseende. Læberne kan enten fremhæves ved at injicere filler langs læbekanten eller forstørres ved at injicere filleren dybere ind i læben.

Fordelene ved ikke-permanente fillers er:

Selve behandlingen – Filler i læberne

Hos Countour udføres alle behandlinger med filler af uddannede læger med flere års ekspertise i kosmetiske behandlinger. Derudover er vores læger godkendte af sundhedsstyrelsen til at udføre behandlinger med filler. Det er din garanti for en sikker behandling.

Før behandlingen laves der en grundig forundersøgelse, så du kan opnå det bedst muligt resultat. Der skal gå mindst 48 timer fra forundersøgelsen til selve behandlingen. Behandlingen tager kun omkring 10 minutter, og effekten af behandlingen ses straks.

Vi anvender fillers fra Juvederm, som er kendt for at have de mest sikre fillers på markedet. Fillers fra Juvederm er den nyeste generation af fillers og består af samme type hyaluronsyre, som findes naturligt i vores hud – i bindevævet.

Når filleren injiceres i bindevævet bliver hyaluronsyren integreret med det omgivende væv og giver læberne mere fylde. Da der løbende sker en udskiftning af hyaluronsyre i huden, vil den overskydende hyaluronsyre efterhånden blive nedbrudt og effekten af filleren vil derfor aftage.

Under behandlingen vil du kunne opleve lidt ubehag, da læberne er et følsomt område med mange nerver, men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at gøre oplevelsen så god og smertefri, som overhovedet muligt.

Efter behandlingen

Efter endt behandling er området typisk lidt ømt og ekstra følsomt. Du oplever måske en smule hævelse eller rødme i det behandlede område, men dette er en helt normal reaktion efter en filler behandling, og normalt vil det forsvinde inden for ganske få dage.

Du kan med fordel lægge en let makeup for at skjule hævelsen. Umiddelbart efter behandlingen er det dog en god ide at lade være med at røre ved det behandlede område, samt sørge for at undgå at området udsættes for ekstrem kulde eller varme.

Holdbarhed og bivirkninger ved filler i læben

Effekten af behandlingen aftager spontant efter ca. 6 måneder. Herefter kan man gentage behandlingen efter ønske. 

De hyppigste bivirkninger ved ikke-permanente fillers er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet, hvilket forsvinder i løbet af 2-3 dage.

Behandling med Juvederm filler meget skånsom og derfor forbundet med en meget lille risiko for længerevarende bivirkninger.

Book din tid til forundersøgelse allerede i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid, så kontakt os i dag på tlf.: 70 88 54 36 eller mail: info@contourklinikken.dk
Alternativt kan du nemt booke en tid gennem vores hjemmeside. Vi glæder os til at vejlede dig.

 

Anbefalinger

Det er et lovkrav fra Sundhedsstyrelsen, at man skal til en forundersøgelse hos en speciallæge, inden man kan behandles med filler. Der skal gå minimum 48 timer fra forundersøgelsen til, at behandlingen kan foretages.

Book din tid til forundersøgelse allerede i dag

 

 

Book online nu 

 

eller  71990464