Undgå kirurgi – få filler i næsen

Er du utilfreds med din næse, og drømmer du om en lige næseryg uden buler? Så har du mulighed for at få retten næsen med filler fra Juvederm. Dermed undgå du også alvorlige og omfattende kirurgiske indgreb. Hos Contour har vi stor erfaring med ikke-permanente filler behandlinger af næsen, og vi kan hjælpe dig med at få en flottere og mere ensartet næse.

Der er mange fordele ved at vælge at få en næsekorrektion med ikke-permanente fillers fremfor en kirurgisk behandling:

Grundig forundersøgelse inden fillerbehandling af næsen

Inden selve behandlingen laver i altid en grundig forundersøgelse for at opnå det bedst mulige resultat. Her får du en dybdegående og lægefaglig vurdering af, hvilke resultater du kan forvente, hvor lang tid behandlingen vil holde og hvor ondt, du kan forvente, at det vil komme til at gøre. Denne vurdering foretages af godkendte læger med ekspertise og flere års erfaring på området. Det er din garanti for en sikker behandling af højeste kvalitet. Det er et krav, at der skal gå mindst 48 timer fra forundersøgelsen til selve behandlingen.

Selve næsekorrektionen er hurtigt overstået, og effekten af behandlingen vil straks være synlig. Det er dog vigtigt at understrege, at hævelse og rødme umiddelbart efter behandlingen er helt normalt, og det endelige resultat vil derfor være tydeligt et par dage efter behandlingen.

Holdbarhed og bivirkninger ved næsekorrektion

Resultatet af behandlingen er flot og naturligt og vil aftage igen efter cirka et år. Hvis man ønsker det, kan man herefter gentage behandlingen. Ved ikke-permanente fillers er risikoen for bivirkninger meget lille, men som ved andre injektionsbehandlinger kan der være hævelse, ømhed, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet. Eventuelle bivirkninger forsvinder i langt de fleste tilfælde allerede i løbet af de første 2 dage og kan inden da dækkes med et let lag make-up. Behandlingen med ikke-permanente fillers fra Juvederm er meget skånsom, og der er generelt en lav risiko for at få langvarige bivirkninger.

Book en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse 

Hos Contour er vi eksperter i ikke-permanente filler behandlinger. Vi står klar til at rådgive med afsæt i dine ønsker og behov og vores faglighed på området, så du altid er i trygge hænder hos os. Kontakt os på tlf.: 79 88 16 40 eller send en mail på info@contourklinikken.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Alternativt kan du booke en tid på vores hjemmeside.