Få fjernet dine rander under øjnene med en fillerbehandling under øjnene

Måske har du fået rander under øjnene i takt med alderen, eller måske er det et genetisk problem, du har døjet med siden teenagealderen. Der kan være mange grunde til at rander under øjnene opstår, men det er faktisk ikke særlig svært og omfattende at få gjort noget ved det.

Med en ikke-permanent filler behandling kan du få indsprøjtninger, der vil lysne området under øjnene op og give dig et frisk og opløftede udtryk.

Der er mange fordele ved at få dine rander under øjnene til at forsvinde med en ikke-permanent filler behandling, f.eks.:

Naturlig behandling der giver et friskere udtryk

Før behandlingen foretages en grundig forundersøgelse for at sikre, at du opnår de bedst mulige resultater. Dette skal altid foregå mindst 48 timer inden selve behandlingen. Her foretager vi en grundig og lægefaglig vurdering, og sammen med dig kigger vi på, hvilke resultater du vil kunne forvente.

Selve behandlingen foregår ved at injicere ikke-permanent filler ind i det pågældende område. Filleren kan være med til at løfte huden under øjnene og gøre den mere spændstig, så skyggen og de mørke rander under øjnene forsvinder. Du vil derfor opleve, at du får et friskere udtryk.

Den første effekt vil kunne ses lige med det samme, men det er vigtigt at understrege at hævelse og rødme umiddelbart efter endt behandling er helt normalt, og det endelige resultat vil derfor kunne ses inden for et par dage.  

Vi anvender fillers fra Juvederm, som er et anerkendt mærke, der er kendt for at have de mest sikre fillers på markedet. Fillers fra Juvederm er et naturligt produkt og består af hyaluronsyre, som allerede naturligt findes i vores bindevæv. Der sker løbende en udskiftning af dette stof i huden, og det er grunden til, at det injicerede filler efterhånden vil blive nedbrudt og effekten vil derfor aftage.

Få smertefri fillerbehandling under øjnene – book tid til gratis forundersøgelse og hør om dine muligheder

Vi tilbyder tæt på smertefri behandling af højeste kvalitet, hvor du vil få et resultat, du kan være tilfreds med. Book en tid til gratis forundersøgelse allerede i dag for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi står altid klar til at rådgive dig bedst muligt ud fra netop dine ønsker, så vi med vores ekspertise og faglighed på området kan sørge for, at du opnår det bedst mulige resultat. Du kan kontakte os på tlf.: 79 88 16 40 eller sende en mail på info@contourklinikken.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Alternativt kan du nemt og hurtigt booke en tid gennem vores hjemmeside.