Hos Contour kan du få laserbehandlinger, hvis du har problemer med karsprængninger eller bare ønsker at slippe for den tilbagevendende hårvækst, der måske er til unødig gene for dig. Vi tilbyder den mest sikre og effektive metode og behandlingen er skånsom og skader ikke huden omkring dine hårsække. Og så tilbyder vi behandlinger til fordelagtige priser, så dine drømme kan blive til virkelighed, uden at du skal bruge en formue på dine laserbehandlinger.

Behandling af karsprængninger

Klinikkens læger og sygeplejersker hjælper dig med at fjerne dine karsprængninger ved laserbehandling. Efter en behandling skal du påregne 1-2 årlige genopfriskninger for at bevare det gode resultat. Ikke alle kar kan fjernes helt, da det afhænger af mængden af blod i karet. Dog kan du forvente et resultat på en reduktion på 70-90%, og jo større karsprængninger, desto bedre resultater.

Permanent hårfjerning med laserbehandling

Med vores permanente hårfjerning, kan du slippe for besværet med at holde dine hår nede ved regelmæssige barberskrabninger. Mængden af behandlinger varierer alt efter, hvor hurtigt dine hårsække reagerer på behandlingen. Nogle områder vil desuden kræve flere behandlinger end andre, men som udgangspunkt kan du regne med 6-8 behandlinger ved permanent hårfjerning.

Hvordan virker laserbehandling?

Laser eller IPL (intenst pulserende lys) er i dag den mest sikre og effektive måde til at opnå permanent hårfjerning. Behandling med laser fjerner hårene og giver samtidig en varig ødelæggelse af hårsækkene, så man på længere sigt opnår permanent hårreduktion. Ved laser sender man kortvarigt en lysimpuls gennem huden, som opvarmer hårsækkene til ca. 70 grader, hvorved hårsækkene brænder og dør. Hårfjerning med laser er en skånsom metode, da huden omkring hårsækkene ikke bliver opvarmet

Læs mere her om permanet hårfjerning med laser.

Laser er også velegnet til at behandle karsprængninger. Karsprængninger kan vise sig som tydelige enkeltstående kar eller et net af blodkar, der ligner et edderkoppenet. Disse defekte blodkar kan ses overalt på kroppen, men hyppigst omkring næsen, kinderne eller på benene.

Læs mere her om laserbehandling af karsprængninger.

Vores dygtige personale skræddersyr den rigtige løsning

Når du vælger en laserbehandling hos Contour, kommer du i kyndige hænder hos vores dygtige personale, der vil finde en optimal løsning til dig. De vil sørge for, at du føler dig tryg fra start til slut, og de vil besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Vores læge, Anker Lærkeborg, er ansvarlig for laserbehandlingerne og desuden registreret ved Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger med laser. Du er derfor både garanteret kompetent rådgivning og høj kvalitet hos os.