Laserbehandling af karsprængninger - få en smuk hud uden misfarvninger


Karsprængninger er små blodkar, der udvider sig og bliver til røde mærker i huden, der ligner edderkoppespind. Det er meget almindeligt at have karsprængninger på benene, på kinderne og omkring næsen. Ofte er de arveligt betingede, men kan også opstå fordi man har været for meget i solen, eller fordi kroppen er belastet pga. stående arbejde, overvægt eller graviditet. Laser/IPL er en velegnet metode til at behandle karsprængninger, så du får en naturlig, smuk hud uden misfarvninger.

Sådan foregår behandlingen


Når du skal have fjernet dine karsprængninger, bliver du behandlet af en af vores dygtige læger eller sygeplejersker. Selve behandlingen føles som et kortvarigt prik/stik i huden efterfulgt af varme fra laseren. Du skal regne med 1-2 årlige "genopfriskninger" for at vedligeholde resultatet. Ved behandlingen reduceres karsprængningerne gradvis indenfor 2-4 måneder. Langt de fleste kar kan fjernes, men hvis der ikke er blod nok i karret bliver det vanskeligt at fjerne helt. Jo tydeligere karsprængningen er, jo større er effekten af behandlingen. Det forventede resultat er en reduktion af karsprængningerne på 70-90% på de behandlede områder. Det er vigtigt at undgå at være i solen i mindst 2 uger efter behandlingen

Er der bivirkninger?


Behandlingen er stort set smertefri. Lige efter behandlingen kan der opstå let svie i området, og de behandlede kar kan blive lidt røde og hævede. Det forsvinder almindeligvis i løbet af nogle uger, afhængigt af størrelsen af de kar, der bliver behandlet. Der kan desuden komme små sår ved behandlingsstedet. Disse heler almindeligvis af sig selv.