Har du hår på kroppen, som du forgæves forsøger at holde nede med regelmæssige barberskrabninger, trimninger eller voksbehandlinger? Fx hår på ben, ansigt, ryg, skuldre eller baller? Så kan en permanent hårfjerning med laser/IPL meget vel være den rette løsning for dig. Hårfjerning med laser er en både smertefri og skånsom metode.

Vi behandler alle dele af kroppen til konkurrencedygtige priser. Oplev lettelsen ved at være permanent hårfri. Dit gode look bevares, og du slipper for udtørret og irriteret hud pga. daglige behandlinger.

Hårfjerning med laser

Laser eller IPL (intenst pulserende lys) er i dag den mest sikre og effektive måde til at opnå permanent hårfjerning. Behandlingen fjerner hårene og giver samtidig en varig ødelæggelse af hårsækkene, så man på længere sigt opnår en permanent hårfjerning. IPL er derfor den foretrukne metode verden over, når uønskede hår skal fjernes.

Ved laserbehandlingen bliver der kortvarigt sendt en lysimpuls gennem huden, som opvarmer hårsækkene til ca. 70 grader, hvorefter hårsækkene brænder og dør. Ved hvert skud dækkes et område på ca. 5 cm2. Behandlingen kan derfor udføres hurtigt.

Behandlingen er en skånsom metode, da huden omkring hårsækkene ikke bliver opvarmet. Behandlingen kan dog for nogle føles lidt stikkende, men det udgør sjældent et problem. Efterfølgende kan der forekomme let rødme eller hævelse omkring hårsækkene og i huden eller skægpest, som normalt forsvinder indenfor 48 timer.

Det varierer fra person til person, hvor mange behandlinger, der kræves, inden der opnås en permanent hårreduktion. Nogle hudområder på kroppen vil også kræve flere behandlinger end andre. Det er mest almindeligt med mindst 6-8 behandlinger ved mørke hår og lys hud. Er huden mørkere eller hårene lysere, kræves der flere behandlinger. Det er kun mørkebrune eller sorte hår, der kan fjernes med laserbehandling. Der er ingen effekt på lyse eller grå hår, fordi disse hår ikke indeholder farve.

Uddannet personale med ekspertise i laserbehandlinger

Permanent hårfjerning med laser/IPL foretages hos Contour af en læge eller sygeplejerske. Læge Anker Lærkeborg er ansvarlig for laserbehandlingerne hos Contour. Han er registreret ved Sundhedsstyrelsen til at udføre kosmetiske behandlinger med laser og har flere års ekspertise i laser/IPL behandlinger. Det er din garanti for en sikker behandling.

Vi behandler med spritnyt udstyr fra det danske mærke Ellipse, som er verdensførende inden for levering af laserudstyr til både kosmetiske og medicinske formål.

Vil du have en permanent hårfjerning til én af markedets bedste priser?

Hos Contour er dine behov i fokus, og vi vejleder dig kompetent gennem hele forløbet, så du får den rette behandling. Vi tilbyder samtidig konkurrencedygtige priser, så du kan få laserbehandlinger – af høj kvalitet – til en god pris.

Hvis du har nogle spørgsmål til permanent hårfjernelse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kampagnetilbud

Lyder det tiltalende at få permanent hårfjernelse med laser? Så benyt vores kampagnetilbud. Få en valgfri permanent hårfjerning til kun 300 kr. Tilbuddet gælder følgende områder: kinder, overlæbe, hage, hals, nakke, skuldre, armhuler samt bikinilinje. Tilbuddet udløber den 10. februar 2018, eller når der ikke er flere ledige tider.

Kampagnetilbud

Få en valgfri permanent hårfjerning til kun 300 kr. Tilbuddet gælder følgende områder: kinder, overlæbe, hage, hals, nakke, skuldre, armhuler samt bikinilinje. Tilbuddet udløber den 10. februar 2018, eller når der ikke er flere ledige tider. 

Før behandlingen
Inden behandlingen skal hårene være barberet helt ned. Det skyldes, at det kun er håret i hårsækken, der skal brændes. Den del af håret, der er uden på huden, vil kun blokere for strålerne, så de ikke når ned til hårsækken. Dog ønsker vi, at man til den første behandling ikke har barberet under 3 mm – da vi skal lave en vurdering af hårene inden behandlingen. Vi vil så selv umiddelbart inden behandlingen barbere hårene helt ned.

Det er kun mørkebrune eller sorte hår, der kan fjernes med laserbehandling. Der er ingen effekt på lyse, røde eller grå hår, da disse hår ikke indeholder farve.

Man må ikke tage sol, solarium eller bruge hårfjerningscreme 4 uger inden behandlingen.