Contour er en lægeklinik med speciale i at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og gøre læberne fyldigere og   smukkere. Vi er eksperter i filler og botox (botolinum toksin), samt laserbehandlinger til bl.a. permanent hårfjerning, som vi tilbyder igen, så snart registreringen er på plads.

Vores vision er at rådgive dig ud fra dine ønsker og behov kombineret med vores faglighed - så vi sammen skaber en  naturlig forandring, uden at det ændrer dit personlige udtryk. Hudforyngende og rynkereducerende behandlinger handler om de mindste detaljer, derfor lægger vi stor vægt på at forstå dine ønsker og behov.

Hos Contour bliver du behandlet af personale specialuddannet i kosmetiske behandlinger. Klinikken er godkendt af Sundhedsstyrelsen, og alle behandlere er registrerede hos Sundhedsstyrelsen til kosmetisk behandling. For at sikre højeste kvalitet udføres injektionsbehandlinger (filler og botox) kun af læger.

Du kan altid forvente et imødekommende, venligt og kompetent personale, som måler egen succes i din tilfredshed. Kontakt os for en personlig og uforpligtende konsultation.