Få en tonet krop og forbrænd fedt med Emsculpt

Hele januar får du 70 % i rabat på dine Emsculpt-behandlinger hos Contourklinikken.

Klik her for at booke en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Som en af de første klinikker i Danmark tilbyder vi Emsculpt, bodysculpting. Behandlingen, som er klinisk dokumenteret, forbrænder fedt og opbygger muskler, uden brug af kirurgi. På nuværende tidspunkt behandler vi mave og baller.

Emsculpt-apparatet bruger høj-intensitets elektromagnetisk energi (HIFEM) til at trække musklerne sig sammen i de behandlede områder. Emsculpt aktiverer derved mange flere muskelfibre, end det er muligt ved normal træning. Foruden at få en mere tonet og stærkere krop taber man sig også ved behandlingen, da aktiviteten i muskelfibrene øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder.

Behandlingsforløbet

Et behandlingsforløb hos Contourklinikken begynder altid med gratis og uforpligtende konsultation ved vores speciallæge. Til konsultationen vil lægen finde ud af om du er egnet til Emsculpt, og I taler sammen om, hvad du kan forvente af behandlingen.

Vi anbefaler et behandlingsforløb på 4 behandlinger inden for 14 dage for at opnå det bedste resultat. Det tager 30 minutter pr. behandling.

Behandlingen foregår ved, at man får påsat enten 1 eller 2 applikatorer, afhængigt af hvilket område der skal behandles. Vi starter typisk med en lav energimængde og øger energiniveauet, indtil vi rammer lige netop den mængde. man skal have for at opnå en kraftig muskelsammentrækning. Behandlingen kan føles lidt ubehagelig, men ikke smertefuld.

I løbet af en behandling vil musklerne trække sig sammen ca. 20.000 gange, som svarer til at man laver ca. 20.000 mavebøjninger (hvis det er maven der behandles).

Resultat af behandlingen

Man kan se resultatet umiddelbart efter behandlingsforløbet er afsluttet i form af større og stærkere muskler i det behandlede område. Hvis man er i god form, kan man se resultater allerede efter første behandling.

Det endelige resultat vil dog komme nogle uger efter endt behandlingsforløb, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder.

Studier viser, at man ved et behandlingsforløb med Emsculpt kan forvente:

Øget muskelmasse på:

15%

Fedtreduktion på:

19%

Before After
Before After

Hvor lang tid holder resultatet?

Den muskelvækst man opnår i forbindelse med behandlingen skal vedligeholdes med regelmæssig træning og generelt en sund livsstil. Ellers vil effekten, ligesom ved anden musketræning, forvinde med tiden.

Vi anbefaler ”follow-up”-behandling med Emsculpt 1 gang om året for at vedligeholde et flot resultat.

Hvem kan behandles?

Emsculpt er egnet til normalvægtige personer, som er i relativ god form, men ønsker en mere defineret mave eller ønsker rundere og løftede baller. Hvis man har for mange overflødige kilo, vil man ikke have gavn af Emsculpt, da den behandler muskler og omkringliggende fedtvæv.

Gravide, folk med pacemaker og indopererede metalgenstande i kroppen samt folk med epilepsi kan ikke behandles.

Er der bivirkninger?

Behandlingen er helt ufarlig. Emsculpt er FDA-godkendt og til dato er der ikke rapporterede bivirkninger.