fbpx

Ønsket om ’den perfekte kæbelinje’ har aldrig været større og er stærkt stigende. Mænd vil gerne have mere mejslede kæbelinjer, mens kvinder ønsker sarte, men alligevel ’stramme’ kæbeområder.

Kæbelinjefiller og filler i hagen er en øjeblikkelig og effektiv måde at forbedre udseendet af kæbe- og hageområdet, og opnå de længeønskede markerede ansigtstræk.

Tab af volumen i kæben med alderen

Rent genetisk har nogle mennesker et lille eller svagt kæbeben eller hage, mens andre mister volumen gennem ældningsprocessen. Når vi bliver ældre, mister vi knogler i vores kranium – vores kinder tømmes, hvilket betyder, at ansigtsfedt falder nedad med tyngdekraften. Knogletabet der sker i vores kæbe betyder, at underansigtet ikke længere har stærke rammer og vores hud og fedt kan hænge løst uden spændinger i dem. Det kan betyde, at ansigtet ser slap ud, at hagen kan se mere firkantet ud, og at halsen ser løsere ud, og som om vi har udviklet en ’dobbelthage’.

Hvad er kæbelinje filler?

Måden vi bruger hudrelaterede filler eller fyldningsstoffer på har ændret sig dramatisk i løbet af de sidste 10 år. Vi er gået fra at fylde rynker og uønskede strege til at genoprette ansigtets fundament. I skønhedsindustrien er forståelsen af ansigtsbalancering og harmoni ændret sig, og patienter har i højere grad fået en øget bevidsthed om, hvad der kan få den bedste version af dem frem, hvilket øger selvtilliden uden at få folk til at ligne karikaturer.

Kæbefyldstoffer er gel, der sprøjtes ind i huden. De giver volumen og stimulerer produktionen af hyaluronsyre eller kollagen, og de bruges til at forbedre ansigtets harmoni ved at styrke kæbelinjen og hagen, til at blødgøre kæberne, forbedre ’dobbelthager’ eller give en mere defineret kæbelinje. Det er en procedure der kan mindske forekomsten af slap, poset hud og knogletab omkring kæben.

Kæbelinje-filler kan blandt andet bruges til at

  • Give mere defineret, stærkere kæbe til både mænd og kvinder
  • Reducere virkningerne af aldersrelateret volumentab i underansigtet
  • Løfte et hængende underansigt og udefineret kæbelinje
  • Afbalancere en asymmetrisk kæbelinje
  • Behandle en ’svag’ tilbagetrukket hage for at give en mere afbalanceret og attraktiv profil
  • Forbedre skønheden og definitionen af dit underansigt og give en ramme til ansigtet

Markering af kæbelinjeproceduren omtales også ofte som en ikke-kirurgisk kæbelinje markering. Det er en minimalt invasiv kosmetisk procedure, der skaber en mere defineret adskillelse mellem kæbelinjen og halsen når kæbefyldsstofferne injiceres strategisk langs underkæben. Proceduren giver ansigtet en skarpere vinkel, og får det til at se tyndere ud.

Forløbet afsluttes normalt og komfortabelt inden for 15-20 minutter, og du kan forvente at resultatet vil være synligt med det samme. Umiddelbart efter forløbet kan der opstå let hævelse og rødme i injektionsområderne i kort tid, men du kan vende tilbage til dine daglige rutiner allerede efter forløbet, og hævelserne vil gå over i løbet af få dage. Da denne form for filler indeholder tværbundet hyaluronsyre er komplikationsrisikoen næsten ikkeeksisterende.

Behold effekten i op til to år

Resultatet varer i op til to år. Når det er sagt, vil resultatet ændre sig over tid, da filleren meget gradvist nedbrydes af kroppen. I slutningen af denne periode vender kæbelinjen tilbage til sit normale udseende. Det anbefales derfor at man får mindre genopfyldninger med et halvt eller helt års mellemrum, for at få dem til at se mere stabile ud.

Filler i kæben til både mænd og kvinder

Kæbe-filler, eller jawline filler, er velegnet til alle, der ønsker at forbedre definitionen af deres kæbe, enten fordi en defineret kæbe ikke er noget de naturligt har, eller fordi kæben har mistet definition på grund af alder eller vægtøgning.

For både mænd og kvinder er en skarpt defineret kæbe et ønskeligt træk, der menes at forbedre en persons generelle tiltrækningskraft. Det kan også hjælpe med at balancere andre ansigtstræk såsom en næse eller pande. Kort sagt hjælper filler med at konturere hagen og tilføje en definition af kæbelinjen – perfekt, hvis du er en person, hvis ansigt, hals, og kæbe begynder at fremstå som én.

Går du med overvejelser om at få markeret din kæbelinje er det vigtigt at vurdere dine mål for denne procedure og at planlægge en konsultation med en autoriseret, erfaren behandler for at diskutere dem. Du er velkommen til at booke en tid hos Contourklinikken og høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.