fbpx

Er du nogensinde gået forbi et spejl for at vende om og kigge på dit spejlbillede? Ved nærmere eftersyn har du måske set nogle uønskede rynker og folder, der har set lidt kedelige ud. Når du rører ved din hud, er den måske heller ikke så babyglat som du husker den være. Faktisk ser disse rynker ud til at blive dybere, som tiden går.

I dag er der flere og flere kvinder og mænd, der vælger at få en hudrelateret fillerbehandling for at se så godt ud, som de føler sig. I denne artikel kan du læse nærmere om Restylane fillerbehandling, der er blevet guldstandarden for hudrelaterede fillerbehandlinger.

Hvad er hudrelaterede fyldstoffer?

Hudrelaterede fyldstoffer er sikre, ikke-giftige stoffer, der sprøjtes ind i huden for at bekæmpe rynker, folder og ældningstegn. Flere og flere mennesker henvender sig til hudrelaterede fyldstoffer, der har flere funktioner, herunder bland andet:

  • At udglatte fine linjer omkring kinder, øjne, næse og mund
  • At fylde og definere læber og kæbe
  • At reducere tegn på akne ar
  • At fylde indsunkne kinder og hjælpe med at konturere ansigtet
  • At give huden et frisk udseende
  • At fylde fine linjer og rynker i hænderne

De fleste fyldstoffer indeholder hyaluronsyre, et stof, der naturligt findes i kroppen. Hyaluronsyre forekommer naturligt i hudens bindevæv, så det er mest almindeligt anvendt i æstetiske procedurer.  Det er et polysaccharid, en slags sukkermolekyle, som kan binde enorme mængder vand og helt op til 1.000 gange sin egen vægt. Hyaluronsyre hjælper derfor vores kroppe med at holde på vandet og med at holde vores kropsvæv blødt, hydreret og fleksibelt. Når hyaluronsyre injiceres i kroppen, trækker syren mere vand til de øverste lag af huden, hvilket reducerer rynker, pletter og ar. Det øger også kollagen produktionen, hvilket er vigtigt for hudens sundhed, elasticitet og hydrering.

Hvad er Restylane fillers?

Adskillige virksomheder skaber og leverer hudrelaterede fillers, og Restylane er et af de førende mærker. Restylane er en FDA-godkendt hudrelateret filler lavet primært med hyaluronsyre. Den fremstår som en klar gel, og når den injiceres, kan Restylane tilføje ekstra fylde og volumen. Det kan også øge kroppens hyaluronsyreproduktion.

En Restylane fillerbehandling er en ret nem kosmetisk procedure. Behandlingen kan udføres lige på din læges kontor, normalt med lokalbedøvelse for at minimere ubehag, og involverer ingen snit. Afhængigt af, hvor meget arbejde du har udført og selve proceduren, kan Restylane-injektioner tage alt fra et par minutter til en halv time.

Forskellige produkter under et navn

Restylane-serien omfatter en række produkter der hver især er designet til at opfylde et specifikt formål.

  • Restylane Lyft bruges typisk til at korrigere aldersrelateret tab af volumen og kontur i dine kinder, mellem-til-under-ansigt, og hænder. Den kan også bruges til at udfylde ansigtsfolder mellem næse og mund, kendt som nasolabiale folder.
  • Restylane Refyne kan bruges til at udglatte nasolabiale folder og marionettelinjer på de ydre mundvige, hvilket tager flere år fra dit udseende i processen. Denne hudfiller giver dig fordelen ved at få dig til at se yngre ud, samtidig med at den bevarer den fleksibilitet, du har brug for til at kunne lave de naturlige ansigtsudtryk.
  • Restylane Silk genopretter din ungdoms fyldige trutmund. Denne fillerbehandling er specielt designet til at forstærke læberne og udglatte rynker omkring munden.
  • Restylane Defyne minder lidt om Restylane Refyne, da den retter sig mod nasolabiale folder og marionettelinjre omkring din mund. Restylane Defyne kunne være det rigtige for dig, hvis du har dybere folder og rynker, der har brug for en stærkere filler.

Forventninger til behandling

Helingstiden kan variere fra person til person og afhænger af, hvor mange injektioner du har fået og hvor. Du kan forvente en vis rødme, hævelse eller blå mærker, der kan tage en uge eller deromkring at forsvinde helt. Du bør også begrænse din soleksponering efter en Restylane behandling for at forhindre øget hævelse eller blå mærker.

Det endelige resultat ses normalt inden for en uge efter proceduren, men du vil også se øjeblikkelige virkninger, da produkterne tilføjer volumen, når de injiceres. Restylane-injektioner er ikke permanente fyldstoffer, så hvis du vil bevare resultatet, er det en god idé at have flere runder af injektioner. Afhængigt at hvilken type Restylane du får injiceret, holder fillerne mellem 6 og 18 måneder.