Slip af med dine bekymringsrynker

Mange oplever med tiden at få rynker mellem øjenbrynene. Disse er også kaldet bekymringsrynker. Navnet kommer af, at de får én til at se vred, frustreret eller bekymret ud.

Bekymringsrynkerne sidder i samme højde som øjnene, hvilket gør, at det er noget det første, andre mennesker lægger mærke til, når de ser os. Derfor ønsker mange også at få dem fjernet.

Hos Contourklinikken i København tilbyder vi botoxbehandlinger til at mindske eller fjerne dine bekymringsrynker, så  du komme til at se mere positiv og frisk ud.

Behandlinger der fjerner bekymringsrynker

Hos Contourklinikken er alle vores medarbejdere uddannede læger. Du er derfor sikker på at være i gode hænder og få en faglig kompetent vejledning og behandling, når du vælger os som dit behandlingssted.

Især når det kommer til behandling af bekymringsrynker, er vi eksperter på området. Det er nemlig den mest udførte kosmetiske behandling på verdensplan, hvilket også vil sige, at rigtig mange mennesker ønsker at fremstå gladere og lette ved at få fjernet denne rynke. Det kan du eksempelvis få gjort med en botox- eller fillerbehandling.

Først kommer du ind til en konsultation med en vores læger, som i samarbejde med dig vurderer, hvilken type behandling, der er bedst til dit ønskede resultat. På den måde kan du hurtigt og effektivt få glattet huden ud, hvorefter dit ansigt ikke vil have det samme vrede udtryk.  

Botox og bekymringsrynker

Ved at få en botoxbehandling mod dine bekymringsrynker bliver dine smukke karaktertræk i dit ansigt fremhævet, og dem, der kan få dig til at se lidt træt og sammenbidt ud, fjernes eller mindskes.

Efter forundersøgelsen og konsultationen bliver behandlingen igangsat efter mindst 48 timer. Botox har den effekt, at dine muskler i det bestemte område slapper af, hvilket giver dig en glattere hud uden rynker.

Vi sigter altid efter at skabe et så naturligt resultat som muligt, så dit ansigt bevarer det samme udtryk.

Fillers og bekymringsrynker

Vores specialuddannede læger kan også tilbyde fillers som en mulig behandling af bekymringsrynker hos dig.

Ved denne behandlingsform undgår du, at din naturlige mimik forandrer sig. På den måde giver dette altså et endnu mere naturligt resultat end botox.

Fillerbehandling kan også anvendes til at mindske rynker omkring næse og mund samt til at forstørre kindben og læber.

Hverken botox eller fillers er dog permanente løsninger, hvorfor du efter tre til seks måneder skal komme ind til genopfyldning.

Prisen på vores behandlinger

Priserne hos os på Contourklinikken varierer alt efter mængden af både fillers og botox.

En botoxbehandling koster 1300 kr., hvis du kun ønsker ét område behandlet. Vil du kombinere dette med et andet område, koster det 2100 kr., og ønsker du tre forskellige områder behandlet, så koster det 2700 kr.

Prisen på fillers varierer mellem 1900 kr. og 4500 kr.

Se alle priserne på vores behandlinger her

Kontakt os for råd og vejledning

Hvis du gerne vil slippe af med dine bekymringsrynker i panden, så kan du kontakte vores klinik på telefonnummer 70 88 46 96 eller på mail info@contourklinikken.dk. Du er også velkommen til at bestille en tid direkte på vores hjemmeside.