Sådan fjerner vi dine smilerynker

I løbet af livet smiler og griner vi en hel del. Hver gang vi gør det, folder huden omkring øjnene og munden sig, som med tiden giver såkaldte smilerynker.

Rynker kan være smukke og give ansigtet karakter, men de kan også få en person til at se ældre og mere træt ud. Derfor er der mange, der ønsker at få fjernet rynkerne. Det kan hjælpe med hos Contourklinikken.

Vi er en kosmetisk lægeklinik, der tilbyder botox- og fillerbehandling blandt andet til at få fjernet eller reduceret smilerynker, både omkring dine øjne og din mund, så du får en fast og flot hud og et mere friskt ansigtsudtryk.

Behandlinger der fjerner smilerynker

Til at mindske rynker findes der flere typer af behandlinger, afhængigt af hvad du har brug for. Det er nemlig dine behov, der er i centrum for vores behandling.

Vi ønsker at give dig det bedst mulige resultat. Og det kan vi kun gøre i samarbejde med dig. Derfor starter enhver behandling hos os med en forundersøgelse, hvor lægen vurderer, hvilken behandling du har brug for.
Til reducering eller fjernelse af smilerynker er det enten botox eller fillers. De har hver deres effekt på huden, hvorfor valget af behandlingsmetode træffes ud fra dine behov.

Smilerynker ved munden

Når vi smiler, er der en masse muskler i ansigtet, der trækker sig sammen. Det gælder især musklerne omkring munden. Derved opstår der foldninger i huden, som resulterer i smilerynker. Disse kan være ret dybe, hvorfor fillers ofte anvendes som behandlingsform hertil.

Fillers er en gel, der består af vand og hyaluronsyre. Dette bidrager til at forfine ansigtets linjer og udfylde rynker i, hvorfor det er velegnet som behandling af smilerynker ved munden. Fillers er ikke permanente og aftager efter ca. seks måneder. Herefter gentages behandlingen.

Smilerynker ved øjnene

Smilerynker forekommer også ved øjnene. Denne form for rynker kaldes også kragetæer, og de fjernes bedst muligt ved hjælp af botox. Botox er en behandlingsform, som gør at musklen ikke længere kan trække sig sammen og danne smilerynker omkring øjnene.

Heller ikke botox holder evigt, og du får brug for genopfyldning efter tre til seks måneder.

Botox eller filler mod smilerynker?

Som nævnt er botox og fillers gode som behandlingsmetoder til forskellige typer af smilerynker.

Botox har den bedste virkning mod smilerynker ved øjnene, hvorimod fillers ofte anvendes omkring munden til at reducere rynkerne her. Den pågældende behandling afhænger derfor af, hvilken form for smilerynker, du gerne vil have fjernet.

Med vores behandlinger stiler vi altid efter et så naturligt resultat som muligt, så dit personlige ansigtsudtryk ikke ændrer sig.

Kontakt os for rådgivning

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med fjernelse af smilerynker eller andre rynker, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 70 88 46 96 eller skrive en mail til info@contourklinikken.dk. Hvis du ønsker at bestille en tid, kan du gøre det på vores hjemmeside. Vi er altid klar til at vejlede dig, så du kan få det bedst mulige resultat.