fbpx

Rynker er ikke det eneste tegn på aldring. Vi støder på mange mennesker der synes, at deres ansigt ser gammelt ud, selv om de ikke har rynker, men alligevel ikke helt kan sætte ord på, hvad problemet er. Ofte er der noget om snakken, for at se ung ud afhænger af mange parametre. Og et af dem er din ansigtsform.

Ansigtets form er også et nøgleelement i dets tiltrækningskraft. Ligesom kroppen kommer ansigter i alle former og størrelser: runde, firkantede, hjerteformede og meget mere. Men det V-formede ansigt, præget af slanke kinder og en struktureret kæbelinje, anses af mange for at være den mest eftertragtede ansigtsform – særligt i dag.

Et V-formet ansigt er slankt, med en defineret kæbelinje og hage. Mens et bredt og firkantet ansigt med bred kæbelinje ofte skaber et mindre feminint look, betegner et V-formet ansigt ungdom, vitalitet, femininitet og elegance. Sammenlignet med ovale og runde ansigtsformer ser vi også, at en dinglende ørering eller en attraktiv frisure ofte ser bedst ud på V-formede ansigter. Derfor har det V-formede ansigt en voksende trend dag for dag.

Uanset om du allerede har denne ansigtsform og gerne vil forbedre den yderligere eller vedligeholde den, eller du længes efter at opnå et V-formet ansigt uden at skulle gå ’under kniven’, findes der i dag en række ikke-kirurgiske behandlingsmuligheder, herunder V-shape teknologien, som er en kombination af ultralyds- og radiofrekvenssystemer i spil.

Årsager til fald i ansigtet

Formen på vores ansigter er i høj grad bestemt af genetik og knoglestruktur. Der er dog en lang række andre faktorer, der kan påvirke ansigtsformen og føre til, at ansigtet mister dets linjer og huden begynder at hænge over tid. Nogle af disse faktorer er vægtøgning, dårlig søvn, stress, medicin, blødt væv, sygdom og bruxisme (overdreven tænderskæren). I underansigtet bliver huden og ledbåndene, der holder alt godt fast, med tiden slappe på grund af tab af kollagen og elasticitet. I midten af ansigtet forårsager tab af knogler, muskler og fedt under aldring også en reducering af fundamentet eller den stilladslignende støtte, hvilket resulterer i, at de nederste ansigtsfedtpuder falder ned.

Undersøgelser tyder på, at vi sårer vores ansigter selv mens vi sover. Især hvis du sover på den ene side, klemmer du din kind, og derfor en betydelig del af din hud (ikke mindst i området omkring hagen), med vægten af hele dit hoved.

Hvad er V-shape?

V-shape er en ikke-invasiv procedure og meget effektiv teknologi, der giver dig mulighed for at opnå en V-formet ansigtsform. V-shape strammer nakke- og kæbeområdet, samler ansigtskonturen, der har mistet sin definition, løfter kinderne opad og genskaber ungdomsårenes ansigtsform. Huden under hagen, halsen og kinderne genvinder sin elasticitet; forekomsten af rynker på næselæbekanten korrigeres, huden omkring øjnene strammes op, og kragetæernes linjer omkring øjnene oplyses. 

I V-shape metoden, som lover et mere feminint ansigt, er det muligt at opnå et slankere ansigt på kort tid uden kirurgisk indgreb, så du snildt kan fortsætte dine daglige rutiner efter proceduren. Med V-shape metoden er det nemt at opnå en smallere hage, fremtrædende kindben og et V-formet ansigt uden behov for kirurgisk indgreb og meget dyre og komplicerede procedurer.

Udføringen af V-shape er sikkert og viser ingen bivirkninger. Af denne grund, vil du kunne se et meget effektivt resultat allerede efter den første session, mens to sessioner vil tydeliggøre effekten yderligere. Et tilfredsstillende resultat for de fleste opnås typisk med maks. 4 sessioner. Sessioner på op til 20 minutter kan gennemføres med et interval på 10-15 dage. Da disse resultater er permanente, er det en god idé at have én session i de følgende år for at bevare resultatet.

Hvem er bedst egnet til V-shape?

Kvinder med stærke, udstående, brede hager er normalt de bedste kandidater til denne metode. I det V-formede ansigt, danner ansigtet et svagt V, der tilspidser fra kinderne til hagen. Ideelt set er ansigtet V-formet, munden er lille, hagen er spids, og øjnene er store og afrundede. Dette er grunden til, at plastikkirurgi for at få denne ansigtsform bliver mere og mere almindelig.

 Er du nysgerrig om V-shape teknologien og går med overvejelser om at have et V-formet ansigt, er du velkommen til at kontakte Contourklinikken.